Träskallebo

Björklin´s stugor, Stöten i Sälenfjällen

Stöten i Sälenfjällen, Snövägen 84 A, TräskalleBo


Beskrivning av boende i vår stuga


Stugan är fullutrustad med alla tänkbara bekvämligheter. Det finns självklart en bastu att avnjuta efter en tuff skiddag. Stugan är utrustad med två fullstora dubbelsängar, en gammaldags tarrsäng (våningsäng) plus två fullstora extra sängar som skjuts in under snedtaket på loftet när de inte används. Totalt plats för 6+2 pers. Stugan är även utrustad med diskmaskin, torkskåp, golvvärme i hallen, två toaletter, TV, DVD med ett normalt programutbud och det finns även ett par sällskapsspel för de som vill roa sig med det.

Hela huset har en rus tik inredning bestående av massiva ekgolv, furugolv och klinkers som golvmaterial. Det är en takåskonstruktion vilket ger 4-4,5 m till nock. Hela taket bärs upp av tre massiva takåsar med en diameter på ca 35 cm. Nästan allt väggmaterial kommer från gamla arbetar bostäder. Innerdörrarna är daterade 1700-tal.


Stugan har det förträffliga läget att endast ligga 30 m från transportliften.


Avståndet till Brasseriet, Kiosk och butiken är ca 2 km.

En tidigare hyresgäst


”Ett otroligt boende i en stuga med hög klass, med en familjär känsla. Ett extra Plus för att barnen kunde leka fritt utanför stugan utan att man behövde oroa sig för bilar”


En storstadsmänniska från Sthlm

Copyright © All Rights Reserved 2009 Björklin