Björnidet

Björklin´s stugor, Stöten i Sälenfjällen

Stöten i Sälenfjällen, Snövägen 84 B, Björnidet


Beskrivning av boende i vår stuga


Ett fullbordat fritidshus!


Ett traditionellt timmerhus, producerat med en fullständig otrolig genuin miljö och inredning. Inredningen är hämtad från klassiska anrika svenska traditioner. Till den öppen tak lösning finns det ett sovloft med en hög mys faktor. Hela stugan andas kvalitet och är välutrustad med en familjär värme. Stugan är utrustad med torkskåp, diskmaskin, mikrovågsugn, spis, kyl & frys och en riklig uppsättning porslin/glas samt köksredskap. Alla köksskåp är av massivfuru för att ytterligare förhöja fjällkänslan.


Lägg därtill kabel-TV som kan vara skönt att avnjuta efter en givande dag i backen eller när vädret ej tillåter skidåkning och kanske när kroppen strejkar efter mer vila än fysiskprestation. När kroppen och knoppen är som mest behov av uppmjukning finns givetvis en rymlig bastu att hoppa in i.


Det finns totalt 8 bäddar med ordentliga madrasser där av 2 fullstora dubbelsängar. Sov platserna är fördelade på tre sovrum inkl. loftetOm man nu vill veta mer om omgivningen kring stugan kan man lätt säga att Stöten är en av de sista utposterna till en nära vildmark. Vill man så är det endast vildmark runt knutten men inte längre en 40 m till transportliften som tar er upp till Sälenfjällens bästa skidåkning.


Andra livsnödvändiga tjänster som livsmedelsbutik, restaurang och nöjen ligger på behövligt avstånd ca. 2km. Stöten och vår stuga är en utmärkt familjeanläggning med möjlighet för de minsta att uppleva snö och åter snö. Tröttnar man på utomhus aktiviteter erbjuder anläggningen en uppsjö av saker att göra t.ex. bad, bowling, spa osv.


Fam. Björklin hoppas att ni som väljer att hyra boende hos oss ska känna er som hemma!


En tidigare hyresgäst


”Den bästa skidvecka som vi någonsin har upplevt. Bra väder, otroligt bra skidåkning, bra mat och sist men inte minst en otrolig stuga som man önskar man kunde ta med sig hem.


Vi hoppas verkligen att vi kan få chansen att återkomma nästa år”


Rutinerade resenärer med 17 år i Sälenfjällen


Copyright © All Rights Reserved 2009 Björklin