Aktiviter

Björklin´s stugor, Stöten i Sälenfjällen

Aktiviter i StötenRoa dig med mer än bara skidåkning!


Aktiviteter i Stöten i Sälen


Vad sägs om några timmar på äventyrsbadet? Lek i bassängerna eller koppla av i bubbelpoolen. Utmana vänner och familj i en spännande bowlingmatch, åk längdskidor i våra fantastiska längdspår, eller varför inte ge dig ut på en härlig skotertur på fjället?


Hundspann finns också. Sen kan det kanske vara läge att unna dig en riktigt skön SPA-behandling? För den som är intresserad av sport rekommenderar vi ett besök La Piazza som visar sportsändningar.Och glöm inte shoppingen, i vår skidshop hittar du allt en skidåkare kan tänkas behöva.


Barnaktiviteter har vi givetvis också gott om. De flesta håller Vargy i, han är världens snällaste varg och ser till så att barnen har riktigt kul och känner sig trygga. Skidtävlingar, barnens afterski, skattjakt – hänger du med Vargy så händer det alltid något kul!


Mer tips om vilka restaurager det finns i Stöten


Mat & Nöje


För väldigt många är måltiderna nästan lika viktig som skidåkningen. I alla fall om fjällsemestern ska kännas riktigt lyckad. Och visst är det så. Inga backar i världen är fullkomliga utan några mysiga ställen att äta på. Välj bland Stötens smakfulla restauranger och caféer nedan.


Brasseriet


ÄLVANS RESTAURANG & CAFÉ


Jaktstugan


Tyrolerladan


Bistron


Tipi Bar


Älvans Restaurang & Cafe


Vildmarkskåtan


Våffelstugan


VARGYS TAKE AWAY


Vattufjäll Badcafé


Nattklubb


Afterski


Ica StötenCopyright © All Rights Reserved 2009 Björklin